0

zalando fashion week yara 640Afgelopen vrijdag is Fashion Week Amsterdam losgebarsten! Heb jij geen kaartje kunnen bemachtigen voor één van de shows van de week? Wees dan niet getreurd want er zijn superveel leuke dingen te zien en te doen tijdens Zalando presents 10 Days Downtown!

(advertorial)

Om het Downtown programma te vieren was Yara Michels, van het blog Chapter Friday, op zoek naar de allerleukste outfit: mensen konden hun look op Instagram delen met de hashtag #zalandodowntown om kans te maken op een hele coole prijs! De winnaar ging namelijk als fashion partner in crime op stap met de vrolijke blondine tijdens dag 1 van de 10 Days Downtown.

In het Zalando Fashionhouse werden alle trends du moment getoond en als de winnaar tijdens het openingsfeest alle trends zelf kon spotten, won ze óók nog eens een fijne prijs! Natuurlijk ging de winnares als een razende op zoek én werd ze beloond met een hele coole nieuwe designer it-bag om te rocken tijdens het openingsfeest van Fashion Week Amsterdam.

Nieuwsgierig wat er nog allemaal te doen en te zien is tijdens het Zalando presents 10 Days Downtown programma? Kijk dan even snel hier!

www.zalando.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties