0

beyonce nagelstickers ncla 150Het kan soms zo een gedoe zijn om iedere keer jouw nagels te moeten lakken in een mooi kleurtje, dat vaak voor maar een paar dagen blijft zitten. Blijkbaar heeft Beyoncé hier ook geen zin meer in en daarom heeft de zangeres het ideale product in haar webshop geïntroduceerd.

Nagelstickers! De ideale uitkomst voor de fashionista’s onder ons die nooit het geduld hebben om de nagels goed te laten drogen na het lakken, waardoor ze al beschadigd zijn voordat je ze hebt kunnen showen. Beyoncé heeft vier verschillende designs uitgebracht, met allemaal een leuk fashionable printje erop.

De zangeres maakte de stickers in samenwerking met het merk NCLA en de namen van de stickers slaan stuk voor stuk op clips van haar visuele album. Zo heb je de ‘Je Ne Sais Quoi’, ‘No Rest In The Kingdom’, ‘I Come With A Side Of Trouble’ en ‘I Woke Up Like This’. De laatste heeft een leuk ruitprintje dat ideaal is voor bij de komende feestdagen. Het enige dat je hoeft te doen is plakken en je kan meteen de deur uit. Ideaal toch?!

Ben je benieuwd naar de nagelstickers van Beyoncé? Bekijk dan de foto’s hieronder en klik hier om naar de shop te gaan!

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.beyonce.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties