0

TIP bezoek kate moss in amsterdamAltijd al gedroomd om modellen als Naomi Campbell en Kate Moss van dichtbij te bewonderen? Dat kan binnenkort in Amsterdam. De modellen doen van 7 september tot en met 19 oktober onze hoofdstad aan.

In de Eduard Planting Gallery kun je de komende tijd wel heel dichtbij de celebs komen. Althans bij hun foto’s. De Britse celebrity fotograaf Terry O’Neill exposeert deze periode met zijn intrigerende portretten van iconen uit de internationale film, muziek en mode industrie.

De ‘Newly Discovered –Photographs from the archives of Terry O’Neill’ toont adembenemende portretten van supermodellen als Naomi Campbell en Kate Moss, maar ook David Bowie, Audrie Hepburn en Diana Ross prijken aan de muur.

Terry O’Neill is een grote naam in de wereld van celeb fotografie. Door zijn natuurlijke en ongedwongen stijl van fotograferen is hij een van de meest verzamelde fotografen ter wereld. O’Neill werkte onder andere voor tijdschriften als Vogue, GQ en Vanity Fair. Zijn werk is al in 30 andere steden wereldwijd vertoond. En nu kun jij dus ook zijn prachtige portretten van dichtbij bewonderen!

De expositie is geopend van 7 september tot en met 19 oktober, van woensdag tot en met zaterdag van 13.00 tot 18.00 uur. Kate MossNaomi CampbellModel Iman Audrey Hepburn

 www.eduardplanting.com

(Tekst: Rosalyn de Lange)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties