0

diamond point ring x-mas 2014 150December staat weer voor de deur en dat betekent dat het bijna Kerstmis is! We kijken altijd uit naar dit magische feest en dat is precies wat Diamond Point ook doet met hun exclusieve X-mas ring. Dit jaar heeft het merk weer een beeldschoon exemplaar ontworpen!

(advertorial)

De limited edition Illumination Ring, die geïnspireerd is op de ultieme schoonheid van de vrouw, is een combinatie van briljant en princess geslepen diamanten die volgens Diamond Point de puurheid, raffinement en de natuurlijke elegantie oftewel de innerlijke prachten van iedere vrouw reflecteert (klinkt goed toch?). Er zijn slechts 50 exemplaren van de ring gemaakt!

Diamond Point nodigt jou uit om tijdens het Turn On The Lights event van de Bijenkorf in Amsterdam (waarbij de grootste lichten van Nederland op spectaculaire wijze worden ontstoken op de Dam) op 20 november 2014, de Limited Illumination Ring te bewonderen. Vanaf 19:00 kun je terecht bij de Diamond Point Hearts & Arrows shop in de Concept Space in de Bijenkorf Amsterdam.

Naast dat je betoverd kunt worden door de ring, kun je onder het genot van een glas champagne de nieuwste collectie van Diamond Point bewonderen én er ligt een cadeautje voor je klaar. Let op: wees er snel bij want op een gegeven moment zijn de presentjes natuurlijk op! Ook maak je zélf kans op een Limited Illumination Ring door de kaart in te vullen die uitgedeeld wordt door de modellen van Diamond Point en deze in te leveren bij de shop!

Bekijk hieronder alvast een foto van de ring, maar wij kunnen je verzekeren dat deze in het echt nog véél mooier is. Zeker dus even naar de Diamond Point Hearts & Arrows shop gaan in de Bijenkorf Amsterdam op de avond van 20 december!

www.diamondpoint.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties