0

grammys 2014 live red carpet 150Smul jij van award shows en ben je super nieuwsgierig naar wat voor jurken er op de rode loper verschijnen? Dan is januari de beste maand van het jaar voor jou. Na de SAG Awards, Golden Globes en de People’s Choice Awards is het dit weekend namelijk tijd voor de Grammy’s!

Dat belooft heel wat goeds! Het schijnt dat Beyoncé samen met hubby Jay-Z een optreden gaat geven tijdens de awards maar wij kijken ook erg uit naar de jurken die iedereen aan heeft. Ben je net zo als ons? Dan moet jij NU je televisie zetten op E! want de zender doet nu Live from the Red Carpet verslag van ieder moment tijdens de Grammy Awards 2014.

Ryan Seacrest en Giuliana Rancic presenteren LIVE vanaf twee E! locaties op de rode loper en brengen zij hun kijkers naar het hart van de actie met diepte-interviews met de allergrootste sterren van de avond. Ondertussen staan Ross Mathews en Kelly Osbourne paraat om elke smoking, avondjurk en uitbundige outfit van Hollywood’s meest onvoorspelbare rode loper te beoordelen.

Dus waar wacht je op?! Schakelen naar E!

E! LFTRC beeld

uk.eonline.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties