0

lushified sfeerbeeld 150Wij ontdekten laatst dat we bij ILFN vaker online shoppen, dan in de stad. Hebben jullie dat ook? Dat is niet zo gek ook met zoveel leuke webshops! Eén van onze favorieten is absoluut Lushified.com. Waarom? Deze online store zit bovenop de trends én verkoopt de leukste items voor een fijn prijsje.

(advertorial)

Nu is de nieuwe collectie weer binnen bij Lushified.com en daar gaat ons modehartje flink sneller van kloppen. De blauwe blazer klikten we meteen in ons digitale winkelmandje en ook de grijze wollen jurk belandde er per ongeluk (ahum) in. Naast de on trend items voor een fijn prijsje, is verzending boven 50 euro gratis én wordt binnen 24 uur je pakketje op de post gedaan. Toch niet zo tevreden met je aankoop? Binnen 14 dagen kun je het gewoon omruilen.

Dat klinkt goed toch? Het is nu nog aantrekkelijker om bij Lushified.com iets te bestellen, want als jij je inschrijft voor de nieuwsbrief dan ontvang je 5 euro korting! Bekijk onze favorieten van de nieuwe collectie hieronder. Shoppen? Klik op jouw favo item!

www.lushified.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties