0

blake lively 150We hebben er even op moeten wachten, maar de site van Blake Lively is dan eindelijk online. De pagina heet Preserve, en zal waarschijnlijk de grote concurrent worden van de lifestyle site van Gwyneth Paltrow.

Blake had het al maanden over de lancering van haar eigen website. Zelf noemt de Gossip Girl actrice het geen lifestyle site, maar net als bij Gwyneth, staan er verhalen op over hippe kleding, plaatsen, eten en belevingen in de modewereld. Blake maakt wel duidelijk dat Preserve niet bedoeld is om zoals haar te leven, maar om te laten zien hoe mensen al leven.

Preserve is volgens de actrice een creatief platform, waar mensen terecht kunnen voor vermaak en plezier. De combinatie van meedoen met het heden en het omarmen van het verleden zal duidelijk aanwezig zijn, laat Blake weten. De actrice wil via Preserve mensen inspireren door middel van andere mensen, verhalen, video’s en spullen. Dure en goedkope items komen aan bod en alles daartussenin.

Tussen Gwyneth en Blake zal er geen celeb oorlog uitbreken. De Gossip Girl actrice laat weten dat ze aan Gwyneth haar kant staat en het voor haar zal opnemen als dat moet.

Benieuwd naar de site? Klik dan hier.

  • blake lively 500

www.preserve.us

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties