0

TIP Ben jij bij de exclusieve shopping night op ILFN HQ met AnnicNa succesvolle shopping nights in de pop-up stores van Lushified, Levi’s en Hunkemöller krijg jij nu exclusief de kans om aanwezig te zijn bij de shopping night op het kantoor van ILFN!

Op woensdag 12 februari kun jij van 19:00 tot 21:00 samen met een vriendin een (gratis) exclusief kijkje op ILFN’s Head Quarter  in Amsterdam krijgen. Maar, dat niet alleen! Tijdens deze shopping night kun je speciaal door ILFN’s Founder & Director Annic van Wonderen en het ILFN team geselecteerde items shoppen met hele fijne (!) kortingen.

Wil jij Annic het hemd van het lijf vragen op het gebied van styling? Dan is dit jouw kans! Onder de super leuke maar ook betaalbare items zijn trouwens ook Annic’s Musthaves te vinden.

Heerlijk door alle items snuffelen gebeurt natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje maar er is ook iemand aanwezig die je op het gebied van beauty een touch-up geeft!

Wil je hierbij zijn (dat wil je!)? Mail dan razendsnel naar je contactgegevens en waarom je erbij wil zijn naar [email protected]. Wie weet word jij geselecteerd!

ILFN Shopping night

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties