0

Schermafbeelding 2013-12-24 om 12.17.00Wij hebben in 2013 genoeg Miley Cyrus gehad, maar toch kan de zangeres het niet laten om op de valreep ons voor de – hopelijk – laatste keer dit jaar nog even flink te shockeren.

Denk je alles gehad te hebben, krijg je dit. In de nieuwe clip van Miley voor haar single ‘Adore You’ is duidelijk te zien dat ze de stoute kunstjes nog lang niet verleerd is. Na het twerken en de eeuwig uithangende tong, was het blijkbaar tijd voor een verbeterde signature move.

Als je de clip van Wrecking Ball al heftig vond, kun je nu beter niet kijken want vergeleken met de nieuwe video was die sloopkogel kinderspel. De Adore You clip komt pas donderdag uit, maar lucky us; Miss Miley geeft ons een teaser. En ja, wat kunnen we erover zeggen. Hoewel het filmpje maar negen seconden duurt, hebben wij alweer meer dan genoeg gezien.

Zo wordt het ineens vrij duidelijk dat Miley aardig gek is op zichzelf terwijl ze tussen de lakens haar handjes flink uit de mouwen steekt. Om ze vervolgens even later weer ergens anders in te laten verdwijnen… Zou de titel van haar nieuwe single soms op zichzelf slaan? Ze heeft in ieder geval weer een feilloos gevoel voor timing die Miley, zo met de kerstdagen.

Bekijk de teaser hieronder of klik hier om de clip te zien als hij niet verschijnt in de app!

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties