0

Schermafbeelding 2015-06-22 om 11.16.56Het is sinds dit weekend officieel zomer, maar we zien daar (de komende week) nog maar weinig van. Heb jij wel al veel vrije tijd voor handen? Dan is de kans groot dat je je schuldig maakt aan behoorlijk wat bingewatching. Het nieuwste seizoen van Orange is the New Black zit er alweer op en er zijn ook alweer twee Sex and the City seizoenen doorheen gejaagd.

Hoogste tijd dus voor een nieuwe obsessie en wij weten precies wat die obsessie wordt! Er is namelijk een show op E! te zien die Fashion Bloggers heet en over een groepje prachtige, stylish, Aussie bloggers gaat. De show is inmiddels begonnen aan zijn tweede seizoen, maar het eerste seizoen kan je gemakkelijk terug kijken via hun YouTube kanaal Fashion Bloggers TV. Ondertussen komen de nieuwe afleveringen van seizoen twee ook online op YouTube, zodat je na seizoen één direct door kan kijken!

Het slogan van de serie zegt genoeg: ‘Building their empires one post at a time’. Deze show móet je als modemeisje gezien hebben. Er is ook een Instagam account van de tv-show die je kan volgen om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe afleveringen en andere projecten van de meiden: @fashionbloggerstv

  • Schermafbeelding 2015-06-22 om 11.16.56

(Beeld: www.instagram.com/fashionbloggerstv)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties