0

fashion blogger reality serie 150Dagelijks volgen wij met veel bewondering talloze fashion bloggers van over de hele wereld via hun site of social media. We doen hier inspiratie op voor onze eigen outfits én het is natuurlijk heerlijk om naar mooie plaatjes te kijken.

Krijg jij niet genoeg voldoening door jouw favoriete bloggers alleen online te volgen? Goed nieuws! Een handjevol bekende bloggers uit Australië krijgt hun eigen reality show. De naam van het programma is ‘Fashion Bloggers’ en het zal te zien zijn op The Style Network. De serie zal de dames volgen om te zien hoe zij zich staande houden in de soms hectische modewereld en hoe het is om het voorbeeld te zijn van een goede stijl.

De gelukkigen die deel mogen nemen aan de show zijn: Sara Donaldson van Harper & Harley, Kate Waterhouse van KateWaterhouse.com, Amanda Shadforth van Oracle Fox, Margaret Zhang van Shine By Three en Zanita Whittington van Zanita.

Op dit moment wordt de serie opgenomen en het zal later dit jaar worden uitgezonden op tv. We moeten dus nog even geduld hebben, maar gelukkig hebben we altijd nog de blogs waarop we ze in de gaten kunnen houden. Of het op de Nederlandse buis te zien zal zijn is nog niet bekend, maar tegenwoordig kun je alles natuurlijk online terugvinden.

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties