0

035 vintage marktplaats 640Wij kunnen ons geen leven meer voorstellen zonder Marktplaats. Je kunt er de coolste en de meest unieke items vinden en natuurlijk ook jouw oude/onnodige spulletjes verkopen. Maar heb jij er wel eens over nagedacht dat Marktplaats jou nog zo veel meer kan bieden?

(advertorial)

Laatst lazen wij het bijzondere verhaal van Marktplaats-verzamelaarster Anna Wasielewskia. Zij is een fashionista in hart en nieren die tegenwoordig een succesvolle business runt die ontstaan is door Marktplaats. Jarenlang verzamelde Anna de coolste en mooiste vintage designerkleding, maar 5 jaar geleden had ze zoveel spullen dat haar kast letterlijk niet meer dicht kon.

Na lang nadenken nam ze een besluit: Anna zette een deel van haar unieke vintagecollectie met items Chanel, Christian Louboutin en Atos Lombardini op Marktplaats. Binnen één week had ze 2000 euro (!) verdiend, de verkoop was dus een mega groot succes.

Hierdoor besloot ze drie jaar geleden haar eigen webshop 035vintage.nl op te richten. Naast op Marktplaats biedt ze ook hier unieke vintage kleding aan, van inmiddels zo’n 200 verschillende designmerken. Veel van deze unieke items heeft Anna eenvoudig gevonden door te zoeken op Marktplaats. Daar weet ze vaak een slimme deal te maken om haar verzameling aan te vullen.

Nog steeds speurt Anna Marktplaats af om de meest bijzondere designer vondsten te doen maar nu is haar passie dus ook haar werk: een droom die uitkomt!

Bekijk hieronder een aantal items die 035vintage.nl nu op Marktplaats heeft staan, die pas zijn verkocht én die binnenkort in de verkoop gaan!

www.marktplaats.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties