0

bijenkorf nieuwe wooncollectie 150Nu we de kerstdagen achter de rug hebben, kunnen we toegaan leven naar Oud & Nieuw waar we met veel vuurwerk het nieuwe jaar in gaan knallen. Een nieuw jaar betekent een nieuw hoofdstuk en daar beginnen we thuis mee.

Na een jaar lang iedere dag tegen hetzelfde interieur te hebben aangekeken, ben je vast toe aan verandering. Dit betekent niet dat je al jouw oude meubelen de deur uit moet doen om die vervolgens te vervangen met iets nieuws. Door kleine dingetjes aan te passen zoals kussens, kaarshouders of schalen kan je al ontzettend veel verschil maken.

Komt het even goed uit dat de Bijenkorf een nieuwe collectie binnen heeft gekregen met de leukste home accessoires. Niet alleen voor jouw woonkamer zijn er de leukste spulletjes te vinden, maar ook voor de bad- of slaapkamer. Berg jouw wattenschijfjes, wattenstaafjes, tandenborstel en make-up op in transparante opbergdozen van Nomess Copenhagen. Op de stunning roségouden schalen van Tom Dixon is jouw fruit nog nooit zo mooi tot zijn recht gekomen en met de grappige kussenhoezen van Snurk zit jouw bank er in één klap anders uit.

Bekijk onderstaande items uit de nieuwe collectie van de Bijenkorf. Wil je bestellen? Klik dan op de foto.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.debijenkorf.nl

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties