0

150Werken aan onze gezondheid staat hoog op ons lijstje, zeker in het begin van jaar, en we zijn helemaal gemotiveerd om lekker te gaan zweten en ploeteren in de sportschool. We gaan niet alleen letten op beweging; gezonde voeding vinden we ook erg belangrijk. Hoog tijd om kennis te maken met Vita Coco (mocht je het nog niet kennen)!

Dit heerlijke kokosdrankje is helemaal puur natuur, dus geen sap uit concentraat. Naast de naturel versie, is er ook kokossap van Vita Coco met de smaken Pineapple, Orange, Peach & Mango en Lemonade. Vita Coco maakt geen gebruik van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen: er zit enkel 100% kokosnootwater in. Dit water is afkomstig van jonge, groene kokosnoten en zit boordevol elektrolyten waardoor je een natuurlijke oppepper krijgt.

Met de Vita Coco sapjes weet je zeker dat je verantwoord en gezond bezig bent, want de drankjes bevatten vitamine C, géén toegevoegde suikers en zijn laag in calorieën. Daarnaast is het geschikt voor vegetariërs, kun je er overheerlijke smoothies en sapjes van maken én is daarom ook heel handig om lekkere recepten mee uit te proberen. Na het sporten is het drinken van Vita Coco ook perfect!

Naast dat Vita Coco pakjes van 300 ml verkoop kun je ook 1 liter flessen in de winkel vinden. Genieten! Bekijk de smaakjes hieronder. Vita Coco is onder andere verkrijgbaar bij de AH, kiosk, Marqt en De Tuinen.

  • 500
  • Vita Coco Range

www.vitacoco.com

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties