0

modemusthaves glamour slim sweater 150Een nieuw jaar, een nieuw begin en dat komt vaak met goede voornemens. Bijna iedereen wil in 2015 wel wat fitter worden en het is de hoogste tijd om daad bij het woord te voegen. Natuurlijk moet je dit wél fashionable doen en dat kan met de sweater die ModeMusthaves.com ontwierp in samenwerking met het tijdschrift Glamour!

(advertorial)

Dankzij de Slim sweater van ModeMusthaves.com x Glamour ga jij vanaf nu goed gestyled naar de sportschool, draag ‘m bijvoorbeeld op een lange sportlegging, maar hij staat natuurlijk ook fashionable bij ieder andere outfit. Combineer ‘m bijvoorbeeld met een gave rok om de outfit een nonchalante touch te geven.

De ModeMusthaves.com x Glamour Slim sweater is trouwens niet het enige sportieve item wat je bij de webshop kunt scoren. Daarnaast lanceert ModeMusthaves.com namelijk een gloednieuwe sportcollectie! Sporthempjes, een sporttas en een lekker opvallende handdoek om al je zweetdrupjes mee af te deppen. Zoals je gewend bent van ModeMusthaves.com zijn alle items voorzien van super leuke quotes!

De Slim Sweater is vanaf vandaag te bestellen via ModeMusthaves.com voor maar €29,95! De complete sportcollectie van ModeMusthaves.com zien? Klik dan hier!

www.modemusthaves.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties