0

balmain 150Balmain heeft een grote klantenkring, waaronder celebs als Kim Kardashian en Rosie Huntington-Whiteley die zich maar al te graag hullen in de prachtige creaties. Kon je tot voor kort nergens anders in Europa terecht dan in Parijs om deze kleding te shoppen, binnenkort komt er een uitbreiding.

Het Franse modehuis

heeft bekend gemaakt dat zij een allereerste flagship store in Europa gaan openen en wel in hartje Londen. De Engelse hoofdstad is uitgekozen door Balmain doordat zij veel Londense klanten hebben. De winkel zal ontworpen worden door architect Joseph Dirand en heeft een elegante en klassieke stijl wat goed past bij Engeland. In het shopwalhalla zullen prachtige Balmain-items te vinden zijn, maar dan in plaats van een Franse touch met een Britse uiteraard wel met de glamour die we van het merk gewend zijn.

De opening zal aan niemand voorbijgaan, want deze zal feestelijk worden gevierd met een grote openingsparty. De creatief directeur Olivier Rousteing geeft ons alvast een voorproefje: “Londen is een inspirerende stad, het straalt vrijheid uit. De opening zal dan ook compleet in het teken staan van vrienden die veel lol hebben met elkaar.” Wanneer dit grote event precies gaat plaatsvinden is nog niet bekend, maar hopelijk valt de uitnodiging snel bij alle fashionista’s op de mat.

  • balmain
    Model Rosie Huntington-Whiteley samen met Balmain's creatief directeur Olivier Rousteing

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties