0

ANNIC RENEALTStraten vol twinkelende lichtjes, betoverende etalages, kerstbomen en liedjes die je tegemoet komen zodra je een voet over de drempel van jouw favoriete winkel zet. Annic ging Christmas shoppen in Londen, om alvast in de stemming te komen voor de meest magische periode van het jaar, samen met de nieuwe Twingo. Ideale auto voor een dagje shoppen!

(advertorial)

De Twingo is makkelijk in te parkeren door zijn kleine draaicirkel en heeft genoeg bagageruimte voor al je aankopen. Maar, waar kun je precies terecht voor de lekkerste macarons, een super Engelse high tea en waar plof je neer voor een lunch tijdens een shop marathon? ILFN’s Annic neemt je mee!

Londen ademt Kerst in de december maand, maar waar moet je precies zijn? Als echte shop-a-holic heb je natuurlijk geen tijd te verliezen. Is shop till you drop letterlijk jouw motto? Dan heeft Annic een aantal goede tips voor je! Geheime hotspot number one: achter Annic’s favoriete warenhuis, Selfridges, bevindt zich een pleintje waar je gezellig kunt lunchen. Vergaap je aan de meest uitbundige Christmas etalages vol hebberigmakende designer items en breng daarna een bezoekje aan The Ritz voor een glamorous en super Engelse afternoon tea.

Natuurlijk mag ook een bezoekje aan het beroemdste warenhuis van Londen tijdens een Christmas shop trip niet ontbreken. Harrods heeft maar liefst tien(!) ingangen, een officiële hoofdingang is er niet, maar dat mag de pret niet drukken. Een absolute must see zijn namelijk de etalages, prachtig versierd en vol designer goodies. Secret tip van Annic; bij ingang nummer 1 vind je Ladurée voor mooie en lekkere macarons, een souveniertje waar je iedereen mee kunt verrassen.

Benieuwd naar meer secret hotspots en Londen shop tips van Annic of meer leuke tips op het gebied van beauty, lifestyle, carriere en design artikelen? Kijk ook eens op www.everywheretwingo.nl en bekijk zeker ook even de onderstaande video!

www.everywheretwingo.nl

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties