0

private masterclass ondernemen 640Heb jij al tijden dat gouden idee op de plank liggen of loop jij al jaren rond met het plan echt iets voor jezelf te beginnen maar heb je net dat laatste professionele steuntje in de rug nodig? Of ben jij een een werknemer met grote ambities? Laat je inspireren door Annic tijdens haar Private Masterclass Ondernemen!

In september stond al een Private Masterclass ondernemen gepland maar deze was zo snel uitverkocht dat een tweede dit najaar natuurlijk niet uit kon blijven. De Private Masterclass Ondernemen wordt door ILFN’s founder & director Annic van Wonderen gegeven aan een select groepje van maximaal 15 mensen. Het voordeel hiervan is natuurlijk dat Annic jou persoonlijk aandacht kan geven en alle tijd heeft om jouw vragen te beantwoorden!

Wat je precies kunt verwachten? Onderwerpen als social media, netwerken, PR en marketing komen onder andere aan bod en bij ieder krijg je een concreet voorbeeld en één of meerdere concrete tips.

Annic van Wonderen (32), founder & director van I Love Fashion News, is ondernemer in hart en nieren. Zes jaar geleden heeft zij I Love Fashion News opgezet en deze site is inmiddels uitgegroeid tot de grootste fashion site van Nederland met meer dan één miljoen bezoekers per maand. Hoe Annic dit heeft gedaan zonder start kapitaal en zonder studie? Dat wordt ook tijdens deze Private Masterclass Ondernemen duidelijk.

De Private Masterclass Ondernemen vindt plaats bij WeWork op de Weteringschans 165 in Amsterdam op zondag 25 oktober van 13:00 – 17:00. Er zijn twee soorten kaartjes verkrijgbaar: één met en één zonder Annic’s eerste boek Masterclass Ondernemen (als je mét boek bestelt dan krijg je korting op het boek!).

Je weet hoe het gaat met de tickets van Annic’s Private Masterclass Ondernemen: je moet er snel bij zijn. Wacht dus niet langer en bestel een ticket voor jezelf of voor iemand die de Private Masterclass Ondernemen heel goed kan gebruiken. Tickets bestellen voor de Private Masterclass Ondernemen op zondag 25 oktober van 13:00 – 17:00 in bij WeWork in Amsterdam doe je hier!

  • private masterclass ondernemen 500

www.annicvw.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties