0

AbsolutIedereen kent de bekende zeefdrukken met het gezicht van Marilyn Monroe gemaakt door Andy Warhol. Maar de beroemde kunstenaar werd ook bekend met zijn schilderij van de absolut fles die Absolut Vodka nu weer tot leven brengt met een Limited Edition

(Advertorial)

In samenwerking met de Andy Warhol Foundation is er een bijzondere en iconische vodkafles ontworpen. Absolut Vodka is van Zweedse oorsprong en bestaat sinds 1879. Met deze samenwerking brengt Absolut de wereld van Andy Warhol naar de 21ste eeuw. De fles van Absolut is wereldwijd bekend en is het hoofdingrediënt voor de beste cocktails. Met de lancering van de Andy Warhol Limited Edition viert Absolut de iconische en creatieve samenwerkingen met kunstenaars en artiesten waarvan die met Andy Warhol de eerste was.

Andy Warhol’s originele Absolut Warhol schilderij is voor de Andy Warhol Edition getransformeerd in de vorm van een Absolut fles. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om een eigen echte Andy Warhol in huis te halen.

Bekijk de Andy Warhol Limited Edition Absolut Vodka fles hieronder. Ook zo’n limited edition Warhol bemachtingen? Go get your Andy Warhol now! 

Wil jij kans maken op een lang weekend naar New York en daar in de legendarische voeten van Andy Warhol stappen? Klik hier of check Facebook voor meer informatie!

www.facebook.com/ABSOLUTNL

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties