0

chanel book 150Al sinds 1920 bestaat het bekende merk Chanel, dat opgericht is door mademoiselle Coco Chanel. In al die jaren tijd is er natuurlijk onwijs veel gebeurd met het Franse modehuis en dit boek geeft jou een kijkje daarin.

In ‘The Little Book of Chanel’ geschreven door auteur Emma Baxter-Wright, komen alle evoluties en innovaties van Chanel aanbod. Vanaf het begin dat Coco Chanel aan het roer stond, tot nu dat Karl Lagerfeld de leiding heeft. Het modehuis heeft veel betekent qua fashion, denk aan de revolutionaire uitvindingen op het gebied van sportkleding voor vrouwen. En natuurlijk dé klassieke Chanel cardigan jacket en Little Black Dress.

Naast de geschreven tekst, zullen er prachtige schetsen van Coco herself in het boek weergeven worden. Foto’s van catwalk shows, modefoto’s en foto’s van de ontwerpen alles wordt getoond in dit ‘ kleine boekje’.

Als je niet genoeg budget hebt om een item te kunnen kopen uit de felbegeerde collecties van Chanel, zorg er in ieder geval dan voor dat jij dit boek op jouw boekenplank hebt staan! Bestel hem direct door op onderstaande foto te klikken.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.bol.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties