0

150Onze boekenkasten puilen inmiddels uit met de fashion en beauty boeken, maar we kunnen er nou eenmaal geen genoeg van krijgen. Elke keer als er weer een nieuw boek verschijnt dan moeten we het in onze handen kunnen houden en willen we de bladzijdes kunnen voelen.

Mocht je altijd je collectie nog willen uitbreiden, dan hebben wij een hele leuke tip voor je. Er wordt namelijk een nieuw boek uitgebracht over Yves Saint Laurent door schrijver Marguerite Duras. Icons of Fashion Design’s wordt nu al door boekrecenten omschreven als een boek waar je verslaafd aan raakt, omdat het een ode is aan de ongekroonde koning van de haute couture. In het boek staan foto’s van de grootste modefotografen, die voor een periode van veertig jaar het modehuis goed in kaart hebben gebracht.

In totaal zijn er 135 prachtige jurken van Yves Saint Laurent in beeld gebracht én kun je dus lekker weg zwijmelen bij al het materiaal dat er in het boek staat. Wil je de eerste zijn die dit boek in huis heeft? Reserveer dan nu door op de foto van het boek te klikken. Hartstikke leuk om jezelf of iemand anders cadeau te doen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.bol.com

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties