0

Alexander 150Alexander McQueen is nog steeds een van de grootste helden in de modewereld. Zijn collecties waren altijd vernieuwend, imponerend en anders dan de rest. Ook was hij zo ongeveer de uitvinder van bizarre en onverwachte catwalkshows. Zo liet hij zij modellen eens door een glazen doos lopen alsof ze vast zaten in een gekkenhuis.

Sinds zijn overlijden wordt de visionair dan ook nog regelmatig vereerd door lovende woorden van modecritici, exposities van zijn werk en natuurlijk altijd in gedachten. Alexander kon echter meer dan prachtige kleding ontwerpen. Ook zijn make-up en haarstijlen hadden een belangrijke rol in zijn visie

Zijn prachtigste beautylooks zullen worden tentoongesteld in Londen, door The Londen College of Fashion. Dit is al de tweede expositie dit jaar in de hoofdstad van Engeland die focust op het werk van de iconische designer. De eerdere expo, die focust op zijn oeuvre heet Savage Beauty en is nog tot 2 augustus te bewonderen. De expositie die focust op beauty zal Warpaint: Alexander McQueen and Make-Up heten en is van 30 april tot 7 augustus te bewonderen.

Het moge duidelijk zijn: alle Alexander McQueen fans moeten a.s.a.p. naar Londen!

  • Alexander expo

(Beeld: www.alexandermcqueen.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties