0

TIP vogue AkademieStyling instituut Akademie Vogue zal op zaterdag 26 oktober in Amsterdam de grootste modeveiling van Nederland organiseren. Samen met veilinghuis Gavelers presenteert Akademie Vogue topstukken van bekende modehuizen als Chanel, Dries van Noten, Issey Miyake, Yoji Yamamoto en Viktor & Rolf.

Joke Veeze was als directrice van Akademie Vogue 25 jaar lang verbonden met de styling school. Afgelopen mei overleed Joke. Door haar modeachtergrond verzamelde de oud directrice sinds de jaren tachtig allerlei items van toonaangevende designers. Met ruim 1.000 items valt er daardoor behoorlijk wat moois te scoren tijdens de veilig. Zoals bijvoorbeeld een Chanel tas!

Op initiatief van haar man Dick Veeze komt de volledige netto opbrengst van de veiling ten goede aan de Joke Veeze Foundation ter ondersteuning en stimulering van getalenteerde modestudenten (ontwerp, fotografie en styling).

Wil je alvast alle items die in de veiling gaan bekijken? Kijk dan online de catalogus op www.gavelers.com. Liever voorafgaand de stukken in het echt zien? Op 23, 24 25 oktober is het mogelijk om de items te bekijken en te passen! Op zaterdag 26 oktober zijn er drie veilingsessies; om 11.00, 15.30 en 19.30 uur.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk een aantal stukken uit de veiling hieronder. Meer weten? Klik dan hier.

Akademie Vogue1

Akademie Vogue3

Akademie Vogue4

www.gavelers.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties