0

acne studios thumb 150De Fall 2014 collectie van het Zweedse merk Acne Studios viel in flink smaak tijdens Paris Fashion Week, waar we al behoorlijk veel items van op ons wenslijstje hebben gezet. Natuurlijk kan de kleding niet zonder ondergoed en daar gaan zij ons dit najaar nog heel blij mee maken.

De ontwerper van Acne Studios heeft al een aantal jaar geen ondergoed collectie uitgebracht, maar is het deze herfst van plan weer op de markt te brengen. Jonny Johansson, creatief directeur van Acne, zal twee verschillenden lijnen lanceren. Eén high-waisted, wat ontzettend fijn zal zitten onder onze hoge taille broeken en rokken. Daarnaast zal er ook lingerie te verkrijgen zijn dat normaal op de heupen valt.

De ondergoed collectie is niet bedoeld om je partner mee te verleiden, want kant of strikjes zullen absoluut niet gebruikt worden. De designer houdt alleen van nudekleurig underwear, zowel voor de vrouwenlijn als de mannen. Lang hoeven we er in ieder geval niet meer op te wachten, eind oktober zal het ondergoed al te koop zijn in de winkels en op de site van Acne Studios.

Bekijk alvast een aantal stukken uit de ondergoed collectie hieronder.

  • acne studios 2
  • acne studios

www.acnestudios.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties