0

Masterclass-2-150x150Had jij op 1 januari besloten dat 2014 helemaal anders wordt en je eindelijk die droom van een eigen bedrijf uit wil laten komen? Of wil je van je bestaande bedrijf in 2014 een nog groter succes maken? Dan is een Masterclass van ILFN’s founder & director Annic van Wonderen misschien wel precies wat jij nodig hebt.

Annic weet alles van ondernemen en van wat daar allemaal bij komt kijken. Wil jij alle ins & outs weten van ondernemen dan zit jij bij deze Masterclass helemaal goed. Kort geleden gaf zij al een Masterclass bomvol tips & tricks voor ondernemers en voor ondernemers in spé. Wegens groot succes en op veler verzoek wordt de Masterclass Ondernemen opnieuw door Annic gegeven en kun jij zo aan het begin van 2014 horen hoe zij zonder studie en startkapitaal een knallend succes heeft weten te maken van I Love Fashion News!

Een echte must visit dus voor iedereen die erover denkt een eigen bedrijf op te starten of juist zijn of haar bedrijf een upgrade wil geven. Naast Annic zijn er ook nog twee andere sprekers aanwezig. Advocaat Marieke Neervoort gaat verder in op de juridische kant van het ondernemen en eigenaresse van het bedrijf Business Coaching Kathleen Oerlemans helpt je om jouw bedrijf een boost te geven.

De Masterclass vindt net als vorige keer plaats in het prachtige Westcord Fashion Hotel en staat gepland op 11 januari 2014 van 13:00 tot 17:15. Daarna is er nog een gezellig netwerkborrel om de leerzame dag af te sluiten op de tiende verdieping van het hotel, namelijk in de Skyy Bar.

Wil jij deze Masterclass zeker niet missen? Wees er dan snel bij! Je krijgt nu namelijk maar liefst 40 procent korting en betaalt in plaats van €249,95 maar €149,95! Ga voor alle informatie en het bestellen van kaarten naar de ILFN shop of klik op één van de onderstaande foto’s.

06_lees_alle_enthousiaste_reacties_van_de_vorige_masterclass_ondernemen_door_op_de_foto_te_klikken._

07.3-Psssst-Wist-je-al-dat-er-een-nieuwe-Masterclass-Ondernemen-gepland-staat-11-januari-geven-ik-mijn-advocaat-en-business-coach-je-alle-tips-trics-die-je-moet-weten-als-ondernemer-Tickets-bestel-je-op-www.ilfnshop.nl_

27-Ik-krijg-nog-steeds-erg-veel-enthousiaste-reacties-over-de-Masterclass-Wil-je-er-ook-bij-zijn-deze-keer-Klik-dan-op-de-foto-om-kaarten-te-bestellen.

masterclass
www.ilfnshop.nl

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties