0

8x Instagram tips 640Het aantal Instagram volgers is niet alleen meer voor bloggers van belang. Laats kwam bijvoorbeeld uit dat modellen meer kans hebben om geboekt te worden als zij veel Instagram volgers hebben. Niet verwonderlijk dat veel celebs zweren bij bepaalde Instagram tactieken.

Gelukkig voor ons Instagrammers met minder dan 10.000 volgers zijn de celebs niet te beroerd hun geheimen te delen. Langzaam en in verschillende interviews en blogposts geeft de Instagram A-list haar geheimen prijs. Hartstikke fijn natuurlijk, maar het zoekt wel ingewikkeld.

Hieronder bekijk je dan ook de Instagram geheimen van Kim Kardashian, Aimee Song, Lauren Conrad, Taylor Swift, Kendall Jenner, Eva Chen, Blake Lively en Chrissy Teigen allemaal onder elkaar. De tips zijn vergezeld door één van de veel gelikete foto’s uit hun feed.

 • 7 Instagram tips 8
  Song of Style: "Gebruik altijd natuurlijk licht, dit is altijd het allermooist".
 • 7 Instagram tips 3
  Chrissy Teigen: "Ik hou van foodpics, maar ze moeten wel goed belicht zijn. 's Avonds in een restaurant eten fotograferen wordt nooit mooi, doe dit dus alleen bij daglicht, als de kleuren goed tot zijn recht kunnen komen!"
 • 7 Instagram tips 1
  Lauren Conrad: "Gebruik de juiste crop. Niet alle foto's op Instagram hoeven vierkant te zijn, gebruik apps om horizontale of verticale foto's in zijn geheel op Instagram te krijgen."
 • 7 Instagram tips 2
  Eva Chen: "Weet wanneer je Instagram moet gebruiken en wanneer je Snapchat moet gebruiken. De maatstaf? Als de belichting goed is gebruik je Instagram, anders Snapchat".
 • 7 Instagram tips 7
  Kim Kardashian: "Post nooit meer dan drie foto's van hetzelfde event, daarmee oververzadig je de feed van je volgers."
 • 7 Instagram tips 6
  Kendall Jenner: 'De ultieme Instagram tip is houd het simpel. Begin bij de basics en kijk naar je belichting en in het geval van een selfie naar de hoeken.'
 • 7 Instagram tips 5
  Blake Lively: "Lach met je mond open, alsof je de beste tijd van je leven hebt!"
 • 7 Instagram tips 4
  Taylor Swift: "Geniet van alles dat er gebeurt, vooral als je geen tijd hebt of vergeten bent een foto te maken. Dat betekent dat je echt hebt genoten. Heb er daarna vrede mee dat je niet alles kan vastleggen."

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties