0

lipton pure leaf 1 640Ho, stop even met alle andere dingen waarmee je bezig bent. Wij durven te wedden dat je zojuist dacht aan alle dingen die je nog moet doen deze week, je aan het stressen was over werk/school of aan het piekeren was over hoe je dat probleem nou eindelijk eens gaat oplossen.

(advertorial)

Het leven flitst aan ons voorbij zonder dat we er écht van genieten en even stilstaan bij alle goede dingen die we zijn tegengekomen. Life is what happens to you when you’re busy making other plans, maar liever genieten we bewust van elk moment wat voorbijkomt. Gelukkig heb je dat helemaal zelf in de hand! Sta bijvoorbeeld eens wat langer stil bij alles wat je doet en maak bewustere keuzes.

Hieronder vind je 8 tips om puurder te gaan leven! #PureMe

1. Let op wat je eet en drinkt
Steeds meer mensen kiezen ervoor bewuster te gaan eten én drinken. Naast dat ze gezondere keuzes maken, is het ook verstandig om elke hap of slok bewust te nemen. Hierdoor proef je alles beter, zit je sneller vol én geniet je er meer van! Tip: Pure Leaf. Deze ijsthee is gemaakt van echte theeblaadjes, getrokken in zuiver bronwater met een vleugje natuurlijk fruit. Pure Leaf bevat geen kunstmatige smaak-, kleurstoffen en conserveringsmiddelen en daarom een stuk gezonder. Daarnaast smaakt het natuurlijk ook overheerlijk én is de verpakking prachtig. Wij hebben een nieuw favoriet drankje hoor!

2. Neem de tijd om je gezicht met natuurlijke ingrediënten te reinigen
Leuk hoor al die middeltjes waarmee beautymerken komen, maar in je keukenkastje staan alle ingrediënten die je nodig hebt om zelf een fijne gezichtsreiniger of scrub te maken. Online zijn genoeg do-it-yourselfs te vinden. Neem meteen ook even de tijd om je gezicht te reinigen: haal diep adem en voel de aanraking op je gezicht. Wedden dat jij je een stuk rustiger voelt?

3. Ga sporten
We kennen de smoezen allemaal: je bent moe van werk, je hebt niet goed gegeten of je moet eigenlijk nog andere dingen doen. Toch is er eigenlijk geen écht excuus om niet regelmatig te sporten. Deel je tijd beter in en let erop dat je genoeg eet. Moe zijn is ook geen excuus: wedden dat als je eenmaal een paar weken regelmatig sport je een stuk fitter voelt?

4. Doe aan mindfulness
Toegegeven, een mindfulness cursus kan best wel zweverig zijn maar je kunt ook zelf wat dingen toepassen zodat je meer in het nu leeft. Neem eens tien minuten de tijd om bewust in en uit te ademen. Geef mensen eens bewust een glimlach. Prikkel jezelf door eens een andere route naar huis te nemen. Stop eens met multitasken en neem de tijd voor dingen waarmee je bezig bent.

5. Geef je huis een mini make-over
Kan jij interieur wel een touch up gebruiken? Natuurlijk kun je wel naar een woonwinkel gaan om wat leuke dingetjes in huis te halen maar dat frisse nieuwe gevoel kun je ook zelf creëren door aan de slag te gaan met producten die je over houdt. Denk bijvoorbeeld aan lege potjes om waxinelichtjes in te zetten: knoop er een leuk koortje omheen of ga aan de slag met speciale verf. Wedden dat je van het creatief doen ook heerlijk rustig wordt?

6. Neem even een break van je baan
We willen je heus niet aanmoedigen om je baan op te geven, maar soms moet je even reflecteren op je dagelijkse bezigheden. Maakt het je nog écht gelukkig of zou je liever een hele andere job willen hebben? Om even écht tot jezelf te komen is het misschien handig een vakantie te boeken naar een fijn (eco-)resort. Wedden dat je verfrist terugkomt?

7. Doe eens vrijwilligerswerk
Vaak nemen we voor lief waarmee we gezegend zijn omdat het zo normaal voor ons. Om even met beide benen op de grond te belanden, zou je vrijwilligerswerk kunnen doen. In ons eigen land zijn genoeg initiatieven te vinden. Wil je het roer rigoureus omgooien? Denk dan aan ontwikkelingshulp.

8. Shop je kleding eens bij tweedehands winkels
Leuk hoor die fast fashion ketens, maar echt duurzaam is het niet. Bij vintage winkels zijn zovéél leuke items te koop dat het bijna onnodig is om ergens anders je outfit vandaan te halen. Shop je nog niet bij tweedehands winkels? Neem dan zeker eens een kijkje!

  • lipton pure leaf 1 500

www.pureleaf.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties