0

glamour pacha 150Oplettende modefanaten hebben vast wel gemerkt dat afgelopen weekenden het internationale festivalseizoen werd afgetrapt door Coachella. Op zaterdag 17 mei  is het zover in Nederland want dan vindt het Pacha Festival, ontstaan op Ibiza, voor de derde keer plaats in hartje Amsterdam.

(advertorial)

Het Java-Eiland zal omgetoverd worden tot een waar mini-Ibiza met alle ingrediënten die nodig zijn om een fantastische dag te garanderen. Denk prachtig aangeklede stages, de populaire Ibiza Hippie markt, verbluffende entertainment en natuurlijk een ijzersterke bezetting achter de decks. Net als ieder jaar zullen de kaartjes, a €52,50 per stuk, letterlijk de toonbank overvliegen. Hoog tijd dus om een plan de campagne te verzinnen om dat kaartje te bemachtigen.

Gelukkig heeft Glamour een super aanbieding. Als je nu een abonnement neemt op het magazine dan krijg je niet alleen als eerste het nieuwste blad in de bus maar betaal je ook maar €17,50 voor 6 nummers (dat is goedkoper dan in de winkel) én krijg je ook nog eens een entreekaart voor Pacha Festival  op 17 mei ter waarde van €52,50 cadeau. Daarnaast geniet je als abonnee van exclusieve acties, aanbiedingen en kortingen.

Dus waar wacht je op? Bestel snel hier je kaartje om deze veilig te stellen en spread the word zodat ook al jouw vriendinnen van de partij kunnen zijn!

www.glamour.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties