0

Cindy Crawford Gallery VassieBen jij gek van mode en tijdschriften? Of helemaal dol op fotografie? Of hou je juist van beiden? Dan is de expositie van 60 Years of Iconic Fashion Photorgraphs écht iets voor jou. Deze bijzondere tentoonstelling is met succes verlengd en laat zien hoe modefotografie zich heeft ontwikkeld in de 20e eeuw.

En niet alleen dat, want modefotografie is ook van grote invloed geweest op bladen als Vogue en Harper’s Bazaar. Dat laat deze expositie zien door de beste werken van de meest vooraanstaande en wereldberoemde, iconische fotografen te tonen. Denk hierbij niet alleen aan de ontwikkeling in fotografie, maar ook aan de modellen van toen.

Zo kun je ook per decennium de meest spraakmakende modellen bewonderen: Pamela Minchinin de jaren ’30, Lisa Finssagrives in de jaren ’40, Anne Gunning in de jaren ’50, natuurlijk Twiggy in de jaren ’60, Jerry Hall in de jaren ’70 en ook natúúrlijk Naomi Campbell en Cindy Crawford in de jaren ’80. Kortom: de ideale expositie voor elke fashionista!

60 Years of Iconic Fashion Photographs is tot en met 26 september te bewonderen in Gallery Vassie te Amsterdam.

  • Cindy Crawford Gallery Vassie

(Beeld: www.galleryvassie.com/)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties