0

whitney port water 640Goed gehydrateerd blijven is één van de belangrijkste stappen voor een gezonde uitstraling. Nu kan je natuurlijk met dure crèmes gaan smeren, maar makkelijker (en goedkoper) is het om te zorgen dat je genoeg water drinkt.

Ook realityster turned designer Whitney Port weet dat én komt er voor uit dat ze het moeilijk vindt om genoeg te drinken. Op haar blog deelt ze daarom een aantal tips die ervoor zorgen dat je meer drinkt. Als je deze gewoontes je langzaam eigen maakt ziet je huid er gegarandeerd stralender uit over een aantal weken!

1. Waterflesje 
Een waterflesje in je tas kan een goede reminder zijn om meer water te drinken. Iedere keer dat je in je tas kijkt zie je namelijk het flesje en word je eraan herinnerd te drinken. Als het flesje dan ook nog eens leuk is, trek je ‘m nog sneller uit je tas voor een slok.

2. Technologie 
Voor alles heb je tegenwoordig een app, ook voor het bijhouden van je water intake dus! De app Waterlogged (download de app hier voor de iPhone, de app is niet beschikbaar voor Android) is zo een app. Je kan hiermee heel overzichtelijk bijhouden hoeveel je drinkt.

3. Afvallen 
Genoeg water drinken helpt ook als je wat gewicht kwijt zou willen of wilt voorkomen dat je je te snel volpropt. Drink voor iedere maaltijd een flink glas water, laat dit daarna even zakken. Eer je begint met eten is je maag dan deels gevuld met water, waardoor je minder zal eten.

4. Eet water 
Ja ja, ook water dat je ‘eet’ telt mee! Voedingsmiddelen als sla, komkommer, mandarijnen en watermeloen hebben allemaal een hoog watergehalte. Misschien wordt het hierdoor makkelijker om genoeg van het wonderdrankje binnen te krijgen.

5. Kies een doel 
‘Meer water drinken’ is een voornemen dat best wel vaag is. Je maakt dit concreter door je doel specifiek te maken. Spreek bijvoorbeeld met jezelf af dat je 5 glazen water per dag wilt drinken. Houd dit nauwkeurig bij en dan weet je aan het einde van de dag of je je doel hebt gehaald.

6. IJsblokjes 
Maak het water drinken leuker door zelf ijsklontjes te maken. Natuurlijk niet van die saaie, maar bijvoorbeeld met limonade erin, voor een licht kleurtje, met bloemetjes zoals in deze tutorial of met stukjes fruit. Zo lijkt het net alsof je een exotisch drankje vast hebt!

  • whitney port water 640

www.whitneyport.com

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties