0

Celebrity Tweets 07-10-2013.We kunnen er niet meer omheen: de zomer komt eraan! Maar bij het mooie weer komen ook een heleboel onzekerheden kijken. Kleding moet namelijk bloter, dichte schoenen blijven in de kast en er zijn zelfs heuse stranddagen in het vooruitzicht.

Voel jij je nu ook nog niet helemaal klaar voor een dagje hangen op het strand? Wij hebben tien tips voor je waardoor je straks zéker zomerproof bent en zonder schaamte aan zee kan liggen. Lees je mee?

1. Verzorg je voeten! We hebben al eens geschreven hoe jij je voetjes helemaal klaar maakt voor die verhullende slippers en sandaaltjes. Lees dat hier.

2. Eet jezelf mooi! Zo kun je bepaalde voeding eten voor een mooie huid, maar door gezond te eten voel jij je vast ook een stuk zekerder over je lichaam. Zo is het een goed idee om met zout te matigen, want dit houdt vocht vast en laat je dus dikker lijken. Ook kun je koolhydraatrijk voedsel beter laten staan, zoals pasta, rijst, brood en aardappels. Deze geven je namelijk een opgeblazen gevoel en dus een bollere buik.

3. Laat je professioneel ontharen, zodat jij een hele maand verzekerd bent van een glad huidje zonder stoppels.

4. Breng een bezoekje aan de kapper en laat jezelf een summer proof kapsel aanmeten. Een lekker kort koppie kan in de zomer namelijk heerlijk luchtig zijn én het is nog hip ook!

5. Shop de juiste kleding voor jouw postuur. Als je problemen hebt met bepaalde delen van je lichaam, probeer dan de nadruk te leggen op je mooie punten. Heb je bijvoorbeeld een wat dikkere buik, trek dan sowieso geen horizontale strepen aan, koop een hogere broek en leg de focus op je decolleté.

6. Koop ook de juiste zwemkleding zodat jij supertrots op het strand kan liggen. Schaam jij je bijvoorbeeld omdat je een kleinere borstpartij hebt? Koop dan een bandeau bikini (en dan het liefst in een druk printje). Dit laat ze groter lijken! Heb je dikkere billen? Koop dan een normaal bikinibroekje en geen grote zwembroek, dit maakt het namelijk écht niet beter. Voel jij je onzeker over je buik? Met een badpak is tegenwoordig helemaal niets meer mis! Je hebt hele fashionable exemplaren.

  • Celebrity Tweets 07-10-2013.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties