0

tattoos 150Heb je zelf al een tatoeage of twijfel je nog steeds of je dat ene plaatje wel wilt laten zetten? Tatoeages zijn helemaal hot and happening anno 2014 en zijn één van de meest ‘modieuze accessoires‘ van nu.

Maar weet je het wel echt zeker? En wat laat je dan voor altijd op je huid zetten? Wij geven je nog een paar tips voordat je écht aan de inkt gaat. Bekijk de tips hieronder.

1. Think about itDenk er goed over na, het is niet iets wat je ‘even leuk’ neemt. Een tatoeage staat voor de rest van je leven op je huid, so choose wisely en denk er echt goed over na. Neem geen overhaaste beslissingen en sta voor 300% achter je keuze.

2. Ga opzoek naar een goede referentie: Misschien is er wel iemand in je nabije omgeving die al een tattoo heeft laten zetten. Ga af op persoonlijke verhalen én zoek reviews op internet over de bepaalde tattoo-shop of tatoeëerder. Maak geen afspraak met iemand waarvan je geen idee hebt over z’n skills.

3. Ga niet voor goedkoop: Kies niet voor de goedkoopste tattooshop, maar ga voor kwaliteit. Nu wil het niet meteen zeggen dat de duurste ook de beste is, maar kijk verder dan je neus lang is. Het zit voor de rest van je leven op je huid, dus je mag er best in investeren.

4. Weet wat je wilt: Bedenk goed wat je wilt op je huid: een naam, een plaatje of symbool. Als je een symbool of plaatje op je huid laat tatoeëren, zoek dan ook even de betekenis op.Natuurlijk heb je je eigen persoonlijke verhaal achter het inktplaatje, maar er zijn ook algemene betekenissen. Als je een tekst wil in een vreemde taal, laat dan even checken of het goed gespeld is!

5. Weet waar je hem wilt: Als je dan heb bedacht wat je wilt, weet dan ook goed waar je de tattoo gaat laten zetten. Wil je hem bijvoorbeeld nog kunnen verbergen of mag iedereen hem altijd zien? Denk goed na voor eventuele banen die je wilt bekleden, want soms zijn bedrijven streng in de voorschriften en mag je bijvoorbeeld geen tatoeages.

6. Verzorg je tattoo goed: Als je dan uiteindelijk de stap hebt gezet om je tatoeage te laten zetten zorg dan dat je hem optimaal verzorgt. Luister naar het advies van je tatoeëerder en wees niet te lui om het advies op te volgen. De eerste weken en maanden zijn cruciaal voor het herstel van je tatoeage en zorgen ervoor hoe goed je tattoo pakt op je huid.

  • Tatoeage
  • Tatoeage 2
  • tatoeage 3

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties