0

AccessoiresHoe veel moeite het je ‘s ochtends ook kost om een ‘leuke’ outfit uit te kiezen, één ding is zeker: accessoires maken de man, uhm, vrouw natuurlijk in ons geval! En die moet je dan ook niet overslaan als jij je ‘s ochtends klaarmaakt.

Maar niet iedereen is geboren met een talent om de perfecte accessoires uit te kunnen kiezen bij een outfit. Gelukkig kan je alles leren en dit dus ook. Wat betreft deze puntjes op de ‘i’ gelden er maar een paar gouden regels. Als jij je daar aan houdt, dan kan er niet zoveel misgaan. Kan je zelf wel een crash course gebruiken, lees dan hieronder mee.

1. Schoenen 
Schoenen kunnen jouw hele outfit opfleuren en het is het dan ook zeker waard om te investeren in een paar mooie, goede paren. Je hoeft in het geval van je schoeisel niet voor veilig te gaan. Integendeel: koop een paar met een toffe print of felle kleur en geef je outfit wat pit!

2. Sjaaltjes 
Sjaals kunnen het hele jaar door en zijn niet alleen in de winter een geschikt accessoire. Let er wel op dat je ‘s zomers en ‘s winters voor een ander materiaal gaat. Een sjaaltje kan je saaie outfit instantly opfleuren als je voor kleur en/of print durft te gaan.

3. Draag altijd sieraden 
Sieraden zijn een must en als je de kunst van accessoires kiezen wilt beheersen dan ga je nooit de deur uit zonder sieraden om. Of het nou om de ketting van je overgrootmoeder gaat of over de hippe statement ketting die je scoorde voor een schijntje: zorg dat je altijd iets leuks om hebt!

4. Riem 
Een simpele riem kan je outfit complimenteren en tot één geheel binden, maar je kan er ook een statement mee maken. Kies je riem dus bewust en weet wat je ermee uitstraalt.

5. Oorbellen
Eigenlijk vallen oorbellen natuurlijk onder de sieraden, maar met een statement oorbel kan je iedere outfit flair geven. Ook bij je zomerjurkje kan je prima een grote, opvallende oorbel dragen om zo een interessante look te creëeren.

  • Accessoires 500

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties