0

640Als je op zoek bent naar manieren om op te vallen tussen alle anderen op Instagram, dan ben je bij I Love Fashion News aan het goede adres!

We geven je 5 trends die we op Instagram signaleerden.

1. More is More

In tegenstelling tot de less is more theory, willen we op Instagram juist altijd meer zien. Een leuke outfit tegen een mooie achtergrond, vastgelegd op een bijzonder moment, is een perfect voorbeeld. Veel kleur en textuur toevoegen, en je bent verzekerd van een boel likes en reacties.

2. Wat draag je

Ja, leuk, dat outfitje, maar wat draag je?! We vinden het fijn om direct te zien van welk merk dat leuke jasje op de foto is. Daarom kun dat merk het beste taggen. Licht ook nog even toe waarom je voor dat item koos en je bent gegarandeerd een hit!

3. Beetje zelfspot

Je wordt natuurlijk doodgegooid met selfies maar wat echt scoort is een beetje humor. Zet er een leuke tekst onder en neem jezelf vooral niet te serieus.

4. Taggen

Ken je dat, je ziet een foto waarin iemand is getagd en voor je het weet klik je door naar vrienden van vrienden van vrienden. Hiermee verzamel je vrienden en geef je meer inzage in jouw social life.

5. #Inspiration

Is toch leuk om te zien door wie anderen worden geïnspireerd? Juist, dat werk dus. Share wie jou inspireert, bijvoorbeeld door het plaatsen van een vintage foto op #tbt.

Welke trend ga jij proberen? Laat het ons weten.

  • 500

(Tekst: Denise Snel)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties