0

Amanda Seyfried avaBijna iedere vrouw droomt van haar zoals in de Disney films; prachtige lange, volle lokken tot op de billen. Helaas bezit niet iedereen kwalitatief goed genoeg haar om dit resultaat te bereiken. Wij geven vijf – natuurlijke! – tips om toch iets dichter in de buurt van prinsessenhaar te komen.

Het wordt in twijfel getrokken of je echt invloed kunt uitoefenen op de groei van je haar. Iedereen heeft namelijk een bepaald punt dat het haar stopt met groeien. Bij de één is dit bij de enkels, bij de ander stopt het al midden op de rug. Zonder gelijk voor extensions te hoeven kiezen, kun je er op een natuurlijke manier ook voor zorgen dat je haar sneller de lengte bereikt die je wilt. Onze tips?

1. Slik spirulinatabletten of doe spirulinapoeder in een smoothie! Spirulina is een blauwgroene algensoort en is rijk aan vitaminen, mineralen en aminozuren. Door alle goede stofjes die in de algjes verborgen zitten, groeien je nagels en haar in recordtempo.

2. Masseer je hoofdhuid. Door druk uit te oefenen op je haarzakjes, zorgen ze ervoor dat je haar sneller groeit. Natuurlijk heeft de hele dag je hoofd masseren geen zin, dus beperk het tot tijdens het douchen.

3. Zon! Ga buiten zitten wanneer het kan (en dan niet in de schaduw, natuurlijk), want door het zonlicht groeit je haar sneller.

4. Smeer je hoofdhuid vlak voor het slapen in met ui of knoflook. In deze twee producten zit namelijk zwavel en dit zorgt voor een snellere haargroei. Was het er wel de volgende ochtend wel eventjes uit, want je haar zal niet zo’n best geurtje hebben.

5. De meest simpele manier: drink veel water. Water is namelijk nodig voor de opbouw van je haar.

Actrice Amanda Seyfried heeft jaloersmakend mooi lang haar!

Actrice Amanda Seyfried heeft jaloersmakend mooi lang haar!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties