0

sokken in sandalen 150Iedereen slaat de plank wel eens mis met een bepaalde outfit of een zogenaamde ‘hippe’ look, maar er zijn van die modeblunders die gewoon echt verboden zouden moeten worden! Want geef nou toe, geen één man of vrouw is sexy met hoge sokken in sandalen.

Om je te behoeden voor die ene fashion fail hebben wij de 5 modetrends voor jullie op een rijtje gezet die verboden zouden moeten worden. Watch & learn!

1. Sandalen (of teva’s) met sokken
Need we say more? De laatste tijd is de combinatie van sokken en sandalen weer regelmatig te zien op de catwalk bij onder andere Dior, Burberry, Louis Vuitton en Chanel, maar toch blijven wij dit de ergste modeblunder aller tijden vinden!

2. Opvouwbare ballerina’s
De meeste mannen zien ons vrouwen het liefste op hoge hakken, maar mocht je toch eens voor platte schoenen willen gaan kies dan sowieso niet voor opvouwbare ballerina’s! Deze schoenen zijn op geen enkele manier sexy te noemen.

3. Een string die boven je broek uitsteekt
Niks zo ordinair als een string die een halve meter boven je broek uitsteekt. Mocht je toch graag een string willen dragen, zorg er dan in iedergeval voor dat je een lang shirtje of hoge broek draagt om dit niet zo charmante effect te vermijden.

4. Harembroeken
Vroeger zag je deze broeken vooral bij hippie’s of MC-hammer concerten, maar tegenwoordig loopt de ‘normale’ mens hier ook steeds vaker in rond. Wij adviseren deze broek vooral lekker thuis te dragen tijdens een dagje relaxen op de bank, want dit kledingstuk doet niets voor je figuur!

5. See-trough shirts
De see-trough shirts zijn momenteel een regelrechte trend, maar pas op dat dit niet te ordinair wordt! Wil je toch meegaan in deze trend? Zorg er dan voor dat je er iniedergeval een hemdje onder draagt.

  • sokken in sandalen 500

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties