0

designersIn fashion one day you’re in, and one day you’re out…” Er zijn ontzettend veel designers. Maar wie zijn nou echt de moeite waard? Af en toe is het moeilijk bij te houden, want ze komen en gaan.

Natuurlijk volg je de bekende namen als Alexander Wang, Marc Jacobs en Jean Paul Gaultier. Maar er zijn ook een heleboel fantastische designers die je waarschijnlijk nog niet zo goed kent. Dit zijn vijf designers waarover je deze herfst nog veel gaat horen.

 • Thomas Tait
  Hij won in 2014 de LVMH (Louis Vuitton Moët Hennesy) Young Fashion Designer prijs. Hij is een vleugje excentriek, maar over Thomas Tait gaan we nog heel veel horen.
 • Dion Lee
  Miranda Kerr en Phoebe Tonkin kunnen het beamen, niemand maakt zulke cocktailjurken zoals Dion Lee dat doet.
 • Faustine Steinmetz
  Deze geboren en getogen Parijzenaar houdt van fast-fashion. Ze laat haar jeans met Photoshop beelden drukken of laat ze met de hand beschilderen. Het zijn ware kunstwerkjes!
 • Simone Rocha
  Simone Rocha is met haar voorliefde voor parels en perspex hakken een unieke designer. In 2014 won ze de British Fashion Council New Establishment Award.
 • Craig Green
  Vrouwen zijn gek van zijn volimineuze mannelijke ontwerpen, maar ook Drake is er regelmatig in gespot. Vergeet de naam Craig Green niet.

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Birgit Roobol)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties