0

Helaas voor ons brengen we meer dan de helft van onze tijd op ons werk door. Dat betekent dat we onze collega's méér zien dan onze partners en dat we meer op kantoor zijn dan thuis. Ook betekent dat hoogstwaarschijnlijk dat de kleding in jouw kast voor meer dan de helft bestaat uit kleding die je naar je werk draagt.

Dat is een logisch gevolg, maar bevat jouw kledingkast ook de absolute career essentials? Het zou zomaar kunnen dat je met slechts één of twee items je werk-garderobe in een volledig nieuw jasje kan steken. Wij zetten de 3 ultieme work essentials voor je op een rij.

1. Investeer in één goed pak dat je op verschillende manieren kunt dragen. Zo kun je het jasje combineren met een jeans, of de pantalon juist met verschillende truitjes.

2. Elke vrouw heeft op zijn minst twee paar schoenen van hoge kwaliteit nodig: één paar platte schoenen voor op kantoor en één paar pumps voor tijdens afspraken envergaderingen.

3. Zorg ervoor dat je één mooie, klassieke witte blouse hebt. Deze staat altijd chique en elegant en staat bovendien overal bij!
Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties