0

jeans centre denim market 150Hét basisstuk van de garderobe is natuurlijk de jeans en hier kun je wat ons betreft niet genoeg van hebben. Van de skinny en slim modellen tot straight en bootcut: iedere dag kun je de deur uit in een ander model jeans. Maar waar kun je nu online én offline terecht voor mooie jeans? Bij JeansCentre.nl!

(advertorial)

Nu heb je helemaal een goede reden om jouw jeanscollectie aan te vullen want de winkel houdt de komende tien dagen een zogenaamde ‘Denim Market‘: de grootste 10-daagse denim sale van Nederland! Tijdens dit ware denimspektakel kun je 2 spijkerbroeken van de merken LTB, Garcia, Wrangler en Cars voor maar 100 euro (!) scoren. Jeanscentre.nl is the place to be dus voor alle échte jeansliefhebbers.

In de stores van JeansCentre.nl gaat de Denim Market morgenochtend om 09:00 van start maar je kunt nu al online shoppen! Sla dus snel je slag en geef jouw wardrobe een update met mooie nieuwe jeans. Je kunt trouwens ook jeans voor kids en mannen scoren tijdens de Denim Market!

Bekijk een selectie van de jeans en matching items hieronder. Klik op jouw favoriet om te bestellen.

DenimMarketcover

Top-melinda

Image Blouse Melina

Jack-tazenda

Garcia Jack

Vest-judith2

Garcia Blazer

Shirt-mala

Image T-shirt Mala

Garcia-riva

Garcia Jeans Riva

LTB-molly

LTB Jeans Molly

Garcia-celia

Garcia Jeans Celia

LTB-jonquil

LTB Jeans Jonquil

www.jeanscentre.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties