0

iphone ipad trucs 150We kunnen ons geen leven meer voorstellen zonder smartphones en tablets. Bij ILFN zijn we voornamelijk verslingerd aan producten van Apple. Ondanks dat we deze devices intensief gebruiken en we er al heel veel van weten, zijn tips en trucs voor de iPad en iPhone altijd welkom.

Op Yourfoodcorner.com vonden wij 17 hele handige weetjes. Wist jij bijvoorbeeld al dat je iPhone of iPad twee keer sneller oplaadt als deze op vliegtuigmodus staat? Of dat als je een extra nul toevoegt tijdens een berekening in de calculator, je gewoon het getal bovenaan naar rechts moet swipen in plaats van de hele som opnieuw te doen?

Ook handig om te weten voor iPhone en iPad liefhebbers is dat je heel gemakkelijk zonder internet gebruik kunt maken van Google Maps. Het enige wat je hoeft te doen, is in te zoomen op de regio waar jij wilt gaan en vervolgens in de zoekbalk ‘ok maps’ invoeren. Dit zorgt ervoor dat je offline gewoon gedetailleerd gebruik kunt maken van Google Maps!

Wil je meerdere apps per keer afsluiten? Gebruik dan in plaats van één bijvoorbeeld drie vingers om de apps naar boven te schuiven en dus af te sluiten.

Lees alle 17 tips en trucs hier!

  • iphone ipad trucs tips 500

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties