0

Fashion insider instagramThank God It’s Friday! Het weekend gaat beginnen, tijd voor een feestje. Maar wat ga je aantrekken? Ieder weekend is het weer de vraag. Een jurkje? Een rokje? Een highwaisted jeans?

En hoe doen de fashionista’s dat eigenlijk? Ze zien er altijd op en top verzorgd uit en alle outfits zijn zo goed bedacht. Maar wat zij kunnen, kan jij ook! Deze fashion insiders geven je 12 tips voor de perfecte party-outfit!

Style tip 1 - Sofia Sanchez de Betak:
Combineer een crop top met een high-waisted leather (look) jeans. Daaronder een paar goede hakken en je bent ready to party!

Style tip 2 - Leandra Medine:
Een t-shirt en jeans short zijn altijd leuk! Maar voor een feestje wil je vaak toch wat extra’s. Maak je outfit nét wat eleganter door er een lange trenchcoat onder te dragen.

Style tip 3 - Jen Brill:
Een a-line miniskirt! Je kan deze eindeloos combineren. Draag hem met een mooie top en een paar hakken. Super girly!

Style tip 4 - Atlanta de Cadenet Taylor:
De 90′s zijn terug van weggeweest. Een party-outfit hoeft niet altijd glitter en glamour te zijn. Een highwaisted jeans met een 90′s-inspired crop top is perfect voor een avondje stappen. 

Style tip 5 - Jane Keltner de Valle:
Combineer een mooie top met een maxi-skirt en je bent helemaal klaar. Simpel,maar toch mooi. Voor een extra touch ga je voor een maxi-skirt met een mooie split. 

Style tip 6 - Miroslava Duma:
Een nette blazer met een destroyed jeans is voor mij een hele goede combinatie. Zeker met een paar ankle-strap sandals.

Style tip 7 – Natalie Jones:
Flowerpower! Rock een drukke blouse met een flared jeans. Je zult zeker niet op de achtergrond verdwijnen met zo’n outfit.

Style tip 8 - Caroline Issa:
Een jurk is altijd een goede optie om uit te gaan. Een midi-dress is ook zeker nu het (buiten) wat kouder wordt een echte aanrader voor een avondje uit. 

Style tip 9 - Elin Kling:
Leather jeans! Combineer deze stoere broek met een mooie witte blouse en hakken voor een ultra-vrouwelijke look.

Style tip 10 - Candela Novembre:
Een statement maken? Ga dan voor een grote, opvallende blazer en combineer deze een paar witte jeans. Gegarandeerd dat jij de show steelt. 

Style tip 11 - Taylor Tomasi Hill:
Heb je toevallig nog ergens een baseball jacket hangen? Combineer deze met een mooie jeans en een paar hakken om je outfit een vrouwelijke touch te geven. Stoer, maar toch vrouwelijk. 

Style tip 12 -Tamu McPherson:
Wie zegt dat je je sweater niet aan kan naar een feestje? Combineer hem met een mooie rok en eventueel een paar slip-ons. 

Zie hier hoe de fashion insiders hun party outfits rockt:

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Birgit Roobol)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties