0

AnimalsZit je relatie in het slop? Of heb je een romantisch avondje met je vriend voor de boeg? Zet dan een maaltijdje libidoverhogend voedsel op het menu. Geen enkele man die je daarna nog kan weerstaan!

Natuurlijk gaat het niet allemaal zo makkelijk als het klinkt. Echte problemen kunnen vaak niet opgelost worden met voeding. Toch kunnen bepaalde etenswaren er wel voor zorgen dat je je actief voelt en dat je misschien nét iets meer zin hebt om het bed in te duiken dan anders.

Wij hebben daarom tien libidoverhogende voedingsmiddelen voor je op een rijtje gezet. Lees je mee?

1. Ginseng komt al duizenden jaren bekend als seksueel stimulerend middel. Het is dan ook niet voor niets dat de Chinezen het een ‘levenselixer’ noemen en dat zij het al vijfduizend jaar gebruiken. En we weten natuurlijk ook allemaal dat de Chinezen tot een van de grootste volken ter wereld behoren en dat is vast niet voor niets…

2. Ondanks de geur van knoflook is het wel echt zinnenprikkelend. Het stinkende knolletje werd al door de Grieken en Romeinen vol lof toegezongen en Oostenrijkse minnaars beweerden vol vurige passionele en seksuele krachten te zijn, dankzij het eten van knoflook. Waarschijnlijk komt dit door de positieve werking op de bloedsomloop in het lichaam.

3. Wist je dat watermeloen het zelfde effect kan hebben als Viagra? Dat komt door de aminozuren, citrulline en arginine. Dankzij deze stoffen stijgt de productie van stikstofmonoxide, wat er voor zorgt dat je bloedvaten ontspannen.

4. Pepers zorgen niet alleen voor een hete smaak in je mond, maar ze laten je hartslag ook nog eens omhoog schieten. Hierdoor maakt je lichaam het gelukshormoon aan: endorfine. En wie lekker in zijn vel zit, gaat ook sneller uit de kleren.

5. Voeg een beetje basilicum aan je gerecht toe voor een betere bloedsomloop, een grotere geslachtsdrift en meer vruchtbaarheid. Kan niet misgaan, dus!

6. Als vlees is het verstandig om wat kippenpootjes klaar te maken. Hartstikke lekker en het zit vol zink en vitamine B6, die allebei superbelangrijk zijn bij de testosteronproductie (hoe meer testosteron, hoe groter het libido van de man).

7. Heeft jouw vriend last van impotentieproblemen? Er wordt gezegd dat pure chocola hem hier bij kan helpen. De chocola zou namelijk een te hoge bloeddruk verminderen en de flavonoïden in cacao helpen stikstofmonoxide te produceren. Hierdoor ontspannen je bloedvaten en verbetert de bloedtoevoer.

8. Door de hoge dosis foliumzuren, de hoge concentratie B6 en het hoge gehalte aan energie, is de avocado een uitstekende voorbereiding op die belangrijke avond.

9. Volgens de Romeinse en Griekse oudheid bezit honing bijzondere zinnenprikkelende krachten. Dit komt omdat er veel mineralen, aminozuren, enzymen en vitamine B in het zoete goedje zit.

10. Deze komt vast niet als een verrassing: oesters. Deze glibberige schaaldieren werden door Casanova – je kent het gezegd vast wel – al gezien als hét seksmiddel.

  • Animals
    Oesters zijn misschien wel het meest bekend van de libidoverhogende voedingsmiddelen

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties