0

VS secretAls je net als wij regelmatig op de strakke lichamen van de Victoria’s Secret Angels wordt gewezen dan denk je waarschijnlijk twee dingen. Eén, ik eet nooit meer taart of twee, je eet alle taart die je voorgeschoteld krijgt omdat je toch nooit dat strakke lichaam gaat krijgen.

Over de hele wereld worden deze modellen aanbeden, maar is het wel zo leuk om een Victoria’s Secret Angel te zijn? Wij presenteren je tien redenen waarom je toch nooit een Victoria’s Secret Angel zou willen zijn.

1. Ze zitten altijd maar in de stoel van de visagist
Karlie Kloss liet aan InStyle weten dat Angels een groot deel van de dag voor een show bezig zijn met hun haar en make-up. Klinkt jouw tien minuten make-up routine opeens best prima, niet?

2. Ze moeten super hoge hakken dragen
Met die mega hoge hakken op de fiets naar kantoor is al een uitdaging, laat staan dat je er op moet lopen terwijl miljoenen mensen naar je staren. No thanks.

3. Hun work-outs zijn INTENS
Adriana Lima is soms wel twee keer op een dag in de sportschool te vinden voor een Victoria’s Secret show. En Lily Aldridge onthulde aan Vogue dat ze een maand voor de shows minstens 90 minuten per dag traint, zes dagen in de week. Wij zitten best graag een avondje meer op de bank eerlijk gezegd.

4. Die gezonde glow komt uit een potje
Elke Angel brengt voor de show een bezoekje aan Jimmy Coco die een custumized spray aanbrengt bij de modellen. Op de dag van de show zelf komt Mr. Coco langs om alle imperfecties nog eens even te corrigeren. Dan wordt er een bronzing spray gebruikt en even later een fixer spray. Dit zorgt ervoor dat de modellen die natural glow blijven behouden, zelfs als ze zweten. Vermoeiende spray-constructies als je het ons vraagt.

5. Lichaamshaar is not done
Wij gaan ervan uit dat ook Angels menselijk zijn en dus haar groeien. Oksels, bikinilijn, benen. Maar, heb je ooit haar bij een Angel gezien? Nope, ze zijn allemaal bizar glad. Er wordt wat afgewaxed voor een show en laten wij nou net niet persé fan zijn van haar dat uit ons lichaam wordt gerukt.

6. Die blokjesbuiken? Dat is gewoon verf
Daar is Coco weer: de man is niet alleen persoonlijk verantwoordelijk voor de verschillende gezonde kleurtjes, maar ook voor het accentueren van de abs. Hoewel Jimmy Coco toegeeft dat de dames amper hulp nodig hebben, vertelde hij in een interview dat hij de lijnen van de abs extra aanzet met een beetje bodypaint. Contouring van de buikspieren? Tsja, daar hebben we geen tijd voor hoor.

7. Die borsten? Ook uit een potje
Mr. Coco heeft het er druk mee. Ook voor de borsten heeft de beste man een speciaal verfje. De borsten en het gebied eromheen krijgen een iets lichter tintje waardoor het de illusie van een lift geeft en de aandacht meer op de beha’s gevestigd wordt.

8. Die billen? Zelfde verhaal
De billen van de Angels krijgen extra aandacht van Jimmy Coco. Een beetje bilcontouring van de spray master himself en de illusie van een butt lift is compleet. Misschien kun je de volgende keer bij je buurt beautysalon om deze bilshape behandeling vragen?

9. Nep haar, zoveel nep haar
Er werd een optelsommetje gemaakt door de mensen van Victoria’s Secret. Ze begaven zich backstage van de show om daar alle haarproducten te tellen. Wat bleek, voor de 47 modellen zijn 210 haarproducten en 30 flessen haarspray nodig. Daarnaast werd er ook royaal met de nodige hairextensions gewerkt. Jup, het schijnt dat zelfs Karlie Kloss bang was voor alle strips die aan haar hoofd geklikt werden.

10. Thanksgiving
De show wordt meestal net na Thanksgiving gehouden en hoewel de rest van de VS zich tegoed doet aan kalkoen en pumpkin pie staan de Angels te zweten in de sportschool. Wij vieren misschien geen Thanksgiving, maar kan jij je een Sinterklaasavond voorstellen zonder pepernoten en chocolade letters? Don’t think so!

  • 10838369_1534213906795450_1268225065_n
    Doutzen heeft inmiddels haar Angels vleugels in de wilgen gehangen maar wellicht volgen deze twee prachtige dutchies haar op?

(Beeld: www.instagram.com/doutzen)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties