0

makeupHacks, tips en tricks maken het leven een stuk makkelijker. Met ons drukke leven willen we dingen zo snel en efficiënt mogelijk doen. Ook beauty tips en tricks maken je dagelijkse make-upsessies een stuk gemakkelijker. We zijn nou eenmaal niet allemaal zo goed als Nikkie Tutorials.

Willen we niet allemaal weten hoe je de perfecte winged eyeliner krijgt? En hoe je tóch je wangen kan laten stralen, zonder dat je blush bij de hand hebt! Wij hebben tien make-up tips en tricks voor je op een rij gezet, die de ochtenden vanaf nu makkelijker zullen maken.

1. Maak van je kohl eyeliner een gel eyeliner.
Houd het kohlpotlood in een vlam, laat het potlood vervolgens 15 seconden afkoelen en je harde kohlpotlood wordt is veranderd in een zachte gel eyeliner.

2. Breng witte eyeliner over je hele ooglid aan om je oogschaduw feller te maken
Gooi je oogschaduw met het slechte pigment niet weg! Door witte eyeliner eronder aan te brengen, wordt het een stuk feller en stralen je ogen meer.

3. Gebruik een lepel om voor de perfecte winged eyeliner.
Houd de zijkant van een lepel tegen de hoek van je ooglid aan. Door de bolling van de lepel te volgen krijg je de perfecte winged eyeliner.

4. Teken een hashtag voor de perfecte smokey-eye.
Teken een hashtag in de hoek van je ooglid, blend dit vervolgens voor een prachtig smokey effect.

5. Gebruik een lepel voor de perfecte mascara
Gebruik diezelfde lepel en plaats hem tegen je wimperrand, waardoor er geen mascara tegen je ooglid aan kan komen.

6. Geen blush bij de hand? Gebruik lipgloss!
Heb je geen geld voor een nieuwe blush, of geen blush bij de hand? Jouw favoriete lipgloss/lippenstift tover je zo om in een mooie kleur voor op je wangen. Dep een beetje lipgloss op je wangen, smeer het uit en voilà: blush!

7. Verwarm je wimperkruller, zodat je wimpers beter krullen
Houd je wimperkruller kort bij de föhn, niet te lang anders verbrand je je. Door de warmte krullen je wimpers beter én mooier. Ook blijven ze langer gekruld.

8. Mix losse oogschaduw met vaseline en creëer je eigen lipgloss.
Wist je dat je van je favoriete losse oogschaduw ook een lipgloss kan maken? Door de losse oogschaduw met vaseline te mixen ontstaat een lipgloss-achtige substantie. Smeer het op je lippen en je hebt een nieuwe lipgloss.

9. Verhul je donkere kringen met een driehoek van concealer
Door je concealer in een driehoek onder je ogen aan te brengen, verhul je je donkere kringen en opgezwollen ogen. Het verbergt ook roodheid, waardoor je er een stuk frisser uitziet.

10. Ook een fan van contouren? Gebruik een pen.
Hoe bepaal je waar je precies de bronzen moet aanbrengen? Gebruik hiervoor een pen en leg deze net onder je jukbeenderen. Zo shape je op een manier die goed bij jou gezicht past en komt de make-up het beste tot zijn recht.

  • makeup

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties