0

Yolanthe Sneijder - Cabau van KasbergenDe zonnestraaltjes breken door de donkere wolken en maken plaats voor een heldere hemel en een warme dag. Maar wat ga je dan doen?

De series mogen weer de kast in, de warme choco en dekentjes zijn ook geen musthave meer… Nee, het is tijd om je bed uit te komen en je vriendinnen of lover op te trommelen om lekker te genieten van het weer!

Weet je nu echt niet wat je allemaal kunt doen nu we weer naar het voorjaar toegaan? Dat komt goed uit, want wij helpen je op weg met een aantal tips.

1. Is er geen vriend of vriendin vrij? Neem dan de gelegenheid om je kast op te ruimen. Doneer de spullen die je niet meer hebben wil aan het goede doel en berg je winterspullen op om plek te maken voor nieuwe kleding!

2. Als je stap 1 hebt gevolgd, heb je nu meteen een goede reden om stap 2 op te volgen: ga shoppen! Vul je garderobe weer aan met nieuwe spullen voor de aankomende seizoenen.

3. Bezoek markten! Op 2, 3 en 4 mei is de Las Dalias hippiemarkt in de Gashouder in Amsterdam. Dit is een markt die oorspronkelijk uit Ibiza komt en nu voor de eerste keer in Nederland te bezoeken is. Het is helemaal in de hippie- en Ibizasferen, dus het is ook perfect voor de festivalgangers onder ons die nog inspiratie op moeten doen voor hun outfit. Zo kun je hier ook originele sieraden, kleding, leren producten en en kunst kopen. Superrelaxed allemaal, zoals je van Ibiza kan verwachten.

4. Over festivals gesproken: bestel snel kaarten voor de leukste festivals deze lente! In het voorjaar beginnen de meeste namelijk alweer, dus zorgt er voor dat je er geen één mist. Een aantal voorbeelden zijn: Paaspop, Bevrijdingsfestival, World of Pleasure, Concert at Sea, Awakenings en Parkpop.

5. Ga een stad ontdekken! Neem je vriend of een vriendin mee en ga op onderzoek uit. Ga naar een stad waar je nog nooit bent geweest en zoek de leukste of meest mysterieuze plekjes op. Een leuk voorbeeld is bijvoorbeeld Antwerpen, Maastricht of Groningen.

6. Ga op onderzoek uit in je eigen stad. Ga niet op het terras zitten waar je normaal altijd zit, maar probeer nieuwe plekken uit. Zo kun je nog voor leuke verrassingen komen te staan.

7. Hoe cliché ook: ga picknicken. Zoek een mooie plek uit, maak een picknickmand klaar met allerlei lekkers, sleur een vriendin of je vriendje mee en vertoef je dag lekker in de open lucht.

8. Leer jezelf een nieuwe hobby aan. In de winter moest je er misschien niet aan denken, maar ga bijvoorbeeld hardlopen. Het geeft niet als je het niet meteen kunt, je hoort het op te bouwen. Zo hou je jezelf bezig en kun je lekker van het buitenweer genieten.

9. Google lekkere voorjaarsrecepten op en ga ze uitproberen. Maak bijvoorbeeld lekkere salades klaar met fruit uit het seizoen of bak bijvoorbeeld een abrikozen kruimeltaart.

10. Ga zwemmen! Misschien is het nog te koud om in de open lucht te zwemmen, maar ook in het zwembad kun je je kostelijk vermaken. Een spa is bijvoorbeeld ook een optie.

Yolanthe houdt er ook erg van om te gaan picknicken als het lekker weer is

Yolanthe die lekker aan het picknicken is

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties