0

150 DoutzenWe hebben er allemaal wel eens last van; mascara op je ooglid, dat lijntje wat we drie keer overnieuw moeten trekken omdat het niet lukt en die ene lipgloss match net niet bij de kleur van onze lippen.

Gelukkig zijn er allerlei oude trucjes om deze dagelijkse vrouwen problemen op te lossen en het fijne is; deze trucjes kosten geen geld en zijn gewoon uit te voeren met bijvoorbeeld een lepel.

Nieuwsgierig geworden naar de hulpjes? Lees ze dan snel hieronder.

1. Een perfecte wingline. Gebruik een lepel om je wingline goed te zetten. Houdt de lepel tegen je ooglid aan op de manier waar jij een lijntje wilt zetten en gebruik hem als een liniaal om de lijn te zetten.

2. Nooit meer mascara op je ooglid. Zeker niet met dit trucje. Het gebruik van een lepel helpt namelijk om mascara op je ooglid tegen te gaan.

3. Volume voor je wimpers. Breng eerst een basis laagje mascara aan om ze vervolgens meer volume te geven met wat poeder op je wimpers. Nadat je ze gepoederd hebt breng je weer een laagje mascara aan, je mascara dekt nu ook de poeder waardoor je wimpers dikker en volumineuzer worden.

4. Een snelle smokey eye. Teken een hashtag in je buitenste hoek van je oog en mix dit vervolgens. Dit is dé manier om een dagelijkse, snelle en ultieme smokey eye te creëren.

5. Langere krullen. Verwarm je wimperkrultang met warm water of een föhn; zo krullen je wimpers sneller mee én blijven ze langer gekruld.

6. Langer genieten van de kleur van je lipstick. Dep met oogschaduw over je lippenstift voor een langer kleurbehoud van je lipstick.

7. Benadruk je cupido boogje met een X. Teken een X op je bovenste lip om je cupid’s bow perfect te benadrukken. Door die X creer je de perfecte V vorm op je bovenlip en stift je lippen voor de rest gewoon in zoals je dat normaal ook zou doen.

8. Bepaal de plek van jouw contouren met een pen. Door dit rechte hulpmiddeltje kun je meteen de plek van je jukbeenderen en andere belangrijke bonestructure in je gezicht vinden, omdat de pen er als het waren ‘in valt’ als je hem over je gezicht laat gaan.

9. Maak je eigen perfecte kleur lipstick. Mix een lichte lippenbalsem of vaseline met een fel kleurtje oogschaduw om jou ultieme lipstick kleur samen te stellen.

10. Breng concealer aan in een driehoek, niet met de gebruikelijke stipjes. Je bent waarschijnlijk gewend om concealer altijd aan te brengen met de gebruikelijke stipjes manier, maar probeer eens wat anders. Als je je concealer namelijk in een driehoek vanaf je oogleden aanbrengt worden niet alleen de donkere kringen weggewerkt, ook werkt het versmallend en een liftend effect voor de rest van je gezicht, omdat de concealer verticaal in je gezicht wordt aangebracht.

  • Beauty DOutzen
    Beauty Doutzen Kroes

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties