0

tbt 150Eén van onze favoriete dagen van de week is donderdag. Waarom? Dan is het Throwback Thursday op Instagram en worden we overspoelt met oude kiekjes die celebs van zichzelf plaatsen. Wij kiezen iedere donderdag de leukste Throwback Thursday van een celeb voor je uit.

Postte Khloé Kardashian voor oudere zus Kim laatst een kiekje van de twee in hun jongere jaren, voor Kendall’s verjaardag ging mama Kris Jenner terug naar het verleden. Op de verjaardag van het model plaatste momager een adorable foto van de twee Jenner zusjes samen in een matching jurkjes met een lint in de haren. De twee brunettes lachen lief naar de camera en vooral Kendall poseerde toen al als een volwaardig model.

Wel zien de lipjes en de neusjes van de jongere versies van Kendall en Kylie een tikje anders uit dan nu. Volgens het jongste Jenner telg ligt het al allemaal aan de make-up die de twee jongedames nu gebruiken. Waar het ook echt aan mag liggen, laten we eerst wegsmelten bij dit lieve plaatje van de twee zusjes.

Bekijk Kendall en Kylie Jenner in hun jongere jaren op onderstaande foto.

  • tbt 500
    Kris Jenner: "Happy birthday Kendall!!!!! You are my angel girl and I love you so so much. I am so proud of you and am so blessed that you are my daughter and beautiful inside and out. You amaze me every single day and I thank God that he gave me you. Have the best birthday @kendalljenner!! #love #family"

www.instagram.com/krisjenner

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties