0

150 instsaEén van onze favoriete dagen van de week is donderdag. Waarom? Dan is het Throwback Thursday op Instagram en worden we overspoelt met oude kiekjes die celebs van zichzelf plaatsen. Wij kiezen iedere donderdag de leukste Throwback Thursday van een celeb voor je uit.

Kerst 2014 zit er alweer op en we hebben de afgelopen dagen echt wat leuke foto’s op Instagram van celebs voorbij zien komen. Solange Knowles gooide ook even een grappige TBT op haar account. Op de foto zien we de Knowles familie in ‘feestelijke kerstsferen’. De gezusters hebben matching kerstpakjes aan en kijken nogal verveeld de camera in. Solange zette de toepasselijke caption “Can’t be be bothered” since 90….. Merry Christmas!” eronder.

Het was wel erg opvallend dat Solange deze foto op haar Instagram zette. Beyoncé heeft het contact met haar vader verbroken, maar Solange lijkt dan toch even te willen terugblikken op de kerstdagen toen het hele gezin nog bij elkaar was. Of misschien is de caption dan toch een stille hint naar haar vader, omdat hij laatst alle spullen van zijn dochters in zijn tuin ging verkopen. Subliminale boodschap?

Bekijk het familiekiekje hieronder.

  • 500
    Solange Knowles: "Can't be be bothered" since 90..... Merry Christmas!

(Beeld: www.instagram.com/saintrecords)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties