0

opi brazil liquid sand en glitter offLeuk hoor al die glitterlakjes en OPI’s liquid sand, maar het is werkelijk een kriem om het van je nagels af te krijgen. Gelukkig zijn wij niet de enige die dit vinden en schiet OPI ons nu te hulp met een super fijn nieuw product.

OPI’s Glitter Off Natural Nail Base Coat zorgt ervoor dat je in een mum van tijd jouw glitter, liquid sand lakje of een ander moeilijk te verwijderen nagellakje van je nagels kunt krijgen. Natuurlijk moesten we het even testen; het witte lakje ruikt naar houtlijm (niet zo sterk dus als gewone nagellak) en is makkelijk aan te brengen op de nagels. Nadat het laagje lak goed gedroogd is, breng je jouw glitterlak of liquid sand lak aan en laat dit natuurlijk ook drogen. Om het eraf te krijgen, hoef je enkel voorzichtig aan de rand het eraf te trekken (je kunt ook een bokkepootje gebruiken).

Wij hebben OPI’s Glitter Off Natural Nail Base Coat getest in combinatie met de OPI Brazil Liquid Sand collectie. De liquid sand lakjes zijn vanaf nu enkel in klein formaat te verkrijgen in de compilatieverpakking voor € 18,95. De OPI Glitter Off Natural NailBase Coat is ongeveer half maart verkrijgbaar voor € 14,25. Allemaal natuurlijk bij de bekende OPI verkooppunten.

Bekijk de foto’s hieronder!

Zo zien je nagels eruit als je net de speciale basecoat hebt opgebracht.

Zo zien je nagels eruit als je net de speciale basecoat hebt opgebracht.

Als je een dun laagje opdoet en je nagels goed laat drogen, komt er een doorzichtig wit laagje overheen.

Als je een dun laagje opdoet en je nagels goed laat drogen, blijft een doorzichtig wit laagje over.

Vervolgens werden de OPI Brazil Collection liquid sand lakjes opgebracht. De kleurtjes (v.l.n.r.): I'm Brazil Nuts Over Ypu, Samba-dy Loves Purple, What's A Little Rain Forest?, You're So Flippy Floppy

Vervolgens werden de OPI Brazil Collection liquid sand lakjes opgebracht. De kleurtjes (v.l.n.r.): I’m Brazil Nuts Over Ypu, Samba-dy Loves Purple, What’s A Little Rain Forest?, You’re So Flippy Floppy

Nadat het liquid sand lakje is gedroogd, is het er heel gemakkelijk af te halen door aan de rand het voorzichtig los te 'krabben'.

Nadat het liquid sand lakje is gedroogd, is het er heel gemakkelijk af te halen door het aan de rand voorzichtig los te ‘krabben’.

Je nagels zien er prima uit als het lakje en de basecoat eraf gaan.

Je nagels zien er prima uit als het lakje en de basecoat eraf gaan.

Een compleet schone nagel wanneer alles eraf is gehaald (dus zonder remover!).

Een compleet schone nagel wanneer alles eraf is gehaald (dus zonder remover gebruikt te hebben!).

De vier liquid sand lakjes uit de Brazil Collection van OPI

De vier liquid sand lakjes uit de Brazil Collection van OPI.

OPI Glitter Off Natural Base Coat test Brazil Liquid Sand 8 OPI Glitter Off Natural Base Coat test Brazil Liquid Sand 9

foto 2

www.opi.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties