0

Bijna is het zover! Ik ga volgende week op vakantie! Ik ga drie weken weg, tien dagen naar Frankrijk en daarna tien dagen naar Marrakech. Maar aangezien het nu het begin van de zomer is, heb ik nog niet een fijne kleur opgebouwd en lijken mijn benen stiekem een beetje op een melkflessen.

"Normaal ben ik niet zo happig op tanningspray's, omdat ik bang ben voor vlekken en er als een wortel uit ga zien"

De zonnebank is natuurlijk niet goed voor je huid en daarom heb ik de tanningspray van Cachet Cosmetics getest. Normaal ben ik niet zo happig op tanningspray's, omdat ik bang ben voor vlekken en er als een wortel uit ga zien. Maar het fijne aan deze spray is dat het niet in één keer dekt. Je moet de kleur dus opbouwen door meerdere dagen achter elkaar te sprayen. 

Tanning spray van Cachet Cosmetics

Hieronder zie je het resultaat op mijn armen. De bovenste arm op de foto heb ik 3 dagen achter elkaar ingesprayt en de onderste arm niet. Het is lastig te fotograferen, maar ik ben er zelf helemaal blij mee!

Voor en na foto cachet spraytan

Het leuke is dat ik jou 50% korting (!) mag geven met de speciale kortingscode 'ANNIC' en naast deze korting krijg je ook de Argancreme t.w.v. €29,95 geheel kado! Ga naar cachetcosmetics.nl om jouw spraytan te bestellen. 

#AnnicvwAd

Reageer op dit artikel
Annic ten Duis

Door Annic ten Duis op

Lees meer artikelen van Annic

Read next…

Reacties